Kadri.

Kariera in zaposlovanje

ARCONT smo ljudje. Ambiciozni, delovni, inovativni. Poganja nas pozitivna energija. Več kot 700 nas je in skupaj sestavljamo mozaik ARCONT-ovih poslovnih uspehov. Navdih in predanost črpamo iz skupnih vrednot, ki za svoj temelj postavljajo človeka – sodelavca ali poslovnega partnerja. Uigrani timi sposobnih posameznikov ustvarjajo naš razvoj na vseh področjih in na tem gradimo našo konkurenčno prednost.

ARCONT je v lokalnem okolju pomemben delodajalec. Zaposlujemo predvsem tehnično izobražen kader vseh stopenj izobrazbe sledečih smeri: strojništvo, gradbeništvo, lesarstvo in elektrotehnika. Običajno povprašujemo po kadru s tekočim znanjem nemščine. Prosta delovna mesta vsakokrat sproti objavimo na naši spletni strani in raznih zaposlitvenih portalih.

V podjetju študentom in dijakom omogočamo opravljanje obvezne prakse, v poletnih mesecih pa tudi opravljanje počitniškega dela.

Naši sodelavci so naše največje bogastvo, ki ga plemenitimo z dobrimi medsebojnimi odnosi, dinamičnim delom in usmerjenim razvojem posameznika.

Prosta delovna mesta

10nov

Zaposlimo programerja / ko

Za uresničevanje naše strategije in doseganje ciljev družbe iščemo sodelavca/ko za delovno mesto:  Programer (m/ž)  Kaj lahko pričakujete:  Delo v... Preberi več
Na vrh
Enter your Infotext or Widgets here...